De grootste voordelen van een krantenabonnement op proef.

Niet alleen kranten, maar ook week en maandbladen de zogeheten magazines of glossy’s kun je tegenwoordig eerst uitproberen voor je aan een jaarabonnement vast zit. Dit is wel zo makkelijk aangezien een jaar lang is, en de abonnementsprijzen pittig zijn.

 

Het lezen van een krant is leuk, informatief en brengt een hoop voordelen met zich mee. Iedereen doet dit op een andere manier, en heeft andere redenen om een dagblad te lezen. Zo doet de een het om op de hoogte te blijven van al het wereldnieuws, en iemand anders weer vanwege de entertainment, advertenties of om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied.

 

Voordelen van een proefabonnement op een krant.

 

Het grootste voordeel is natuurlijk de prijs. Met een proefabonnement kun je namelijk voor een leuk bedrag kennismaken met een krant naar keuze. Althans dat is de bedoeling van deze proefabonnementen, die doorgaans worden aangeboden door de meeste kranten zoals, De Volkskrant, Telegraaf, Algemeen Dagblad en het Parool. Om er maar een paar te noemen.

Het voordeel in de prijs.

 

Ze willen je dus kennis laten maken met hun krant, om je vervolgens graag als klant binnen te halen met een jaarabonnement. Het mooi is de prijs, je kunt voor een paar euro, de krant al 4 weken thuisbezorgd krijgen. Daarnaast kun je meteen ervaren hoe de digitale versie is, aangezien meer en meer mensen ook deze digitale krant gebruiken op hun tablets en iPads.

 

Meerdere kranten proberen.

 

Natuurlijk ben je na het nemen van een proefabonnement niets verplicht, en ook niet automatisch meteen lid waardoor je een jaarabonnement moet afsluiten. Nee integendeel, deze korte looptijd van dit proefabonnement op een krant naar keuze. Bied je de mogelijkheid om zo meerdere kranten uit te proberen.

 

Dit is helemaal handig wanneer je niet perse trouw aan een krant bent. In feite zou je zo het hele jaar gebruik kunnen maken van proefabonnementen. Want laten we eerlijk zijn, afhankelijk van waar je een krant voorleest. Verslaan alle kranten sowieso het algemene binnenlandse nieuws en het belangrijkste nieuws uit het buitenland.

 

Bespaar tot 92%

 

Op deze manier kun je in plaats van een jaarabonnement van een paar honderd euro voor enkele tientjes op de eerste rij zitten. Het enige wat je hiervoor moet doen is elke 4 weken een nieuw proefabonnement afsluiten. Hiermee regel je zo maar een kortingscode van tot wel 92% voor jezelf. Kijk hiervoor naar de verschillende proefabonnementen van De Volkskrant, Het Parool, De Telegraaf en of Trouw.

 

Maar ook kleinere dagbladen bieden dit aan. De Stentor een brabants dagblad, de Gelderlander en of Tubantia kun je ook allemaal middels een probeer abonnement bestellen.